Modes of institutionalization in the Hare Krishna movement
Número
Secció
Paraules clau:
Hare Krishna, identity, community, religious transmission
Publicat
Resum
The purpose of this article is to consider the extent to which individuals are institutionalized by a religious tradition. I will base my discussion on Whitehouse’s theory of ‘modes of religiosity’ and a brief description of three life histories of Western individuals who joined the Hare Krishna movement (ISKCON). I shall attempt to analyze how they use their knowledge of this tradition to readjust and reinterpret their religious beliefs and practices from the perspective of a local and global mode of institutionalization. I shall also briefly discuss these institutional dynamics which, at the same time, create equality and alterity so that individuals can possess a sense of both religious identity and belonging to a religious community.
Descàrregues
Agències de suport
NoLlicència
Els autors/ores que publiquen en aquesta revista accepten els termes següents:- Els autors/ores conserven els drets d'autor i concedeixen a la revista el dret de primera publicació de l'obra, registrada sota una llicència de reconeixement de Creative Commons (CC BY-NC-SA), que permet que se'n faci difusió reconeixent-ne l'autoria i la primera publicació en aquesta revista.
- Els autors/ores poden establir, independentment, altres disposicions contractuals que permetin la publicació de la versió publicada en aquesta revista en altres mitjans (per exemple, en un repositori institucional o en un llibre), amb el reconeixement de la publicació inicial en aquesta revista.
- Els autors/ores tenen permís per publicar la seva obra en línia i se'ls proposa de fer-ho (per exemple, en repositoris institucionals o a la seva pàgina web) abans i durant el procés de tramesa, perquè pot produir bons resultats i fer que l'obra publicada rebi més citacions (Vegeu The Effect of Open Access).