La noció del goût en la il·lustració francesa

Autors/ores

  • Jaume Vidal i Alcover

Resum

Partint de l'article goût de 1'Encyclopédie, signat per Voltaire, per Montesquieu i amb un breu afegit de Diderot, es defineix el goût com el do de l'esperit per discernir el que és bell i el que no ho és, la facultat de capir rápidament, sense prèvia análisi, la qualitat duna obra d'art, de la mateixa manera que no cal conèixer singularment tots els components dun menjar i per saber si ens agrada o no.

Descàrregues

Les dades de descàrrega encara no estan disponibles.

Descàrregues

Publicades

2018-05-15

Com citar

Vidal i Alcover, J. (2018). La noció del goût en la il·lustració francesa. Universitas Tarraconensis. Revista De Filologia, (8), 99–100. Retrieved from https://revistes.urv.cat/index.php/utf/article/view/2267

Número

Secció

Articles