Gabriel Comes Nolla (coordinador), Belén Parera Pozuelo, Gemma Vedriell Sánchez i Maria Vives García. (2009). La funció psicopedagògica en l’etapa d’educació secundària obligatòria. Tarragona, AROLA editors.

Autores/as

  • Josep Maria Cornadó Rebate Universitat Rovira i Virgili

DOI:

https://doi.org/10.17345/ute.2011.626

Resumen

Quan es parla de “la funció psicopedagògica a l’ensenyament secundari obligatori”, hom ho relaciona amb la incorporació fa anys del psicopedagog als instituts. Els nens i nenes amb necessitats educatives especials que havien estat atesos a l’ensenyament primari, passaven a l’institut i calia un professional que fos qui vetllés per la seva adaptació, que donés suport al professorat i col·laborés amb les famílies. Aleshores va néixer aquest nou perfil professional als centres de secundària. Un perfil que es combinava de manera poc clara amb els psicopedagogs dels Equips d’Orientació Psicopedagògica. Calia doncs, anar perfilant les funcions de cada un amb l’objectiu de que les seves tasques fossin compatibles i complementàries.

Descargas

Los datos de descargas todavía no están disponibles.

Descargas

Publicado

30-06-2011

Cómo citar

Cornadó Rebate, J. M. (2011). Gabriel Comes Nolla (coordinador), Belén Parera Pozuelo, Gemma Vedriell Sánchez i Maria Vives García. (2009). La funció psicopedagògica en l’etapa d’educació secundària obligatòria. Tarragona, AROLA editors. UTE Teaching & Technology (Universitas Tarraconensis), 1(1), 111–113. https://doi.org/10.17345/ute.2011.626

Número

Sección

Recensiones