Elaboració, aplicació i anàlisi d’un protocol d’avaluació de la transferència de la formació contínua del professorat. Estudi avaluatiu

Autores/as

  • Marc Sampé compte Universitat Rovira i Virgili

DOI:

https://doi.org/10.17345/ute.2011.611

Palabras clave:

Formació contínua, avaluació, transferència

Resumen

L’avaluació de la formació és un element clau que permet als centres educatius
comprovar la seva trajectòria i plantejar-se unes línies d’actuació, a més de millorar, si s’escau, el Pla de Formació de Centre.
A partir d’aquesta afirmació, la finalitat del projecte neix de la creació d’un protocol per avaluar la transferència amb diferents instruments de recollida d’informació (previs al procés, durant, al final i de forma diferida) a diversos destinataris (serveis educatius, equip directiu, formadors i professorat); la seva validació en dos centres educatius (d’àmbit urbà i d’àmbit rural) i el seu posterior anàlisi per comprovar, per una part, la seva validesa i, per l’altra, els resultats obtinguts en cada centre.
Fruit de la cerca documental i de les entrevistes realitzades a experts, s’han identificat dues vessants a l’hora d’avaluar la transferència: els resultats (grau d’aplicació de la formació al lloc de treball) i els factors que afecten la transferència (condicions dels participants, temporalització, lloc de treball...) que en faciliten o en dificulten els propis resultats.

Descargas

Los datos de descargas todavía no están disponibles.

Descargas

Publicado

30-12-2011

Cómo citar

Sampé compte, M. (2011). Elaboració, aplicació i anàlisi d’un protocol d’avaluació de la transferència de la formació contínua del professorat. Estudi avaluatiu. UTE Teaching & Technology (Universitas Tarraconensis), 1(2), 7–25. https://doi.org/10.17345/ute.2011.611

Número

Sección

Artículos