Call for papers UTE 2024: La digitalització en el currículum. Processos d'innovació educativa per a un món sostenible, digital i global.

20-04-2023

UTE Teaching & Technology (Universitas Tarraconensis) convida a la proposta de manuscrits originals per al seu número especial titulat: La digitalització en el currículum. Processos d'innovació educativa per a un món sostenible, digital i global.

Es convida cordialment a investigadors/es, docents i formadors/es que estiguin treballant en el camp de la digitalització del currículum en qualsevol etapa educativa, que desitgin difondre els seus treballs en aquesta revista, que enviïn els seus treballs a aquest monogràfic. En aquest monogràfic, se seleccionaran articles sobre recerques i processos d'innovació educativa, basats en l'evidència, que tinguin com a objecte la teorització, conceptualització, implementació i/o avaluació de la digitalització en el currículum, basant-se en l'ús crític i responsable de la tecnologia per a donar resposta als reptes digitals als quals s'enfronta la societat, contribuint així a un món més just.

Editores:
Dra. Amaia Arroyo Sagasta
Professora i investigadora de la Facultat d'Humanitats i Ciències de l'Educació (HUHEZI) de Mondragon Unibertsitatea. Diplomada en Educació Especial, Màsters en TIC aplicades a la formació, i Educació i Comunicació en la Xarxa, i Doctora en Comunicació i Educació. Actualment, és coordinadora del grup de recerca KoLaborategia, el laboratori de Tecnologia Educativa de la seva facultat.
Dra. Virginia Larraz Rada
Professora de l'Escola d'Educació de la Universitat d’Andorra. Llicenciada en Filosofia i Ciències de l'educació per la Universitat de València i Doctora en Tecnologia Educativa per la Universitat d’Andorra. Actualment directora del Centre de Ciències de la salut i de l'Educació de la Universitat d’Andorra i membre del Grup de recerca Interdisciplinari en Educació de la mateixa universitat.

Dates importants:

  • Inici de la crida de propostes (Open Call): 15 d'abril de 2023.
  • Data límit d'enviament de propostes completes: 15 de novembre de 2023.
  • Límit per a la resposta de les revisions: 15 de gener de 2024.
  • Data de publicació del número especial complet: 1 de març de 2024.

Més informació al següent arxiu (pdf).