Avisos

Anunci "call for papers"

UT Monográfico (2019): Nuevos Enfoques en la Didáctica de las Ciencias

 

Editores Temáticos
Dr. Juan Francisco Álvarez Herrero, Profesor asociado en la Facultad de Educación de la Universidad de Alicante (España)
Dra. Cristina Valls Bautista, Profesora del departamento de Bioquímica y Biotecnología de la Universidad Rovira y Virgili (España)

Mas información

 
Publicat: 2019-04-01
 

UT Monographic issue (2019): New perspectives in Didactic methods in Science

 

Thematic Editors
Dr. Juan Francisco Álvarez Herrero, Associate Professor in the Faculty of Education of the University of Alicante (Spain)
Dra. Cristina Valls Bautista, Professor of the Department of Biochemistry and Biotechnology of the Rovira & Virgili University (Spain)

For more information

 
Publicat: 2019-04-01
 

UT Monogràfic (2019): Noves Perspectives en la Didàctica de les Ciències

 

Editors Temàtics
Dr. Juan Francisco Álvarez Herrero, Professor associat de la Facultat d’Educació de la Universidad de Alicante (Espanya)
Dra. Cristina Valls Bautista, Professora del departament de Bioquímica i Biotecnologia de la Universitat Rovira i Virgili (Espanya)

Més informació

 
Publicat: 2019-04-01
 

Anuncis

 

La revista Universitas Tarraconensis. Revista de Ciències de l'Educació (UTE), publicada pel Departament de Pedagogia de la Universitat Rovira i Virglii, és una revista d’accés obert revisada per experts de lliure accés que tracta de totes les facetes de la recerca educativa que pot contribuir al desenvolupament de les Ciències de l'Educació i conduir a la difusió de nous enfocaments de l'ensenyament i l'aprenentatge com a resposta als reptes del segle XXI. Publicat dues vegades l'any, la revista segueix un rigorós procés editorial per assegurar la publicació d'articles d'alta qualitat i segueix el model Open Journal System (OJS) que dóna suport a la publicació acadèmica d'accés obert. Es pot veure tota la indexació UTE en aquest enllaç.

Actualment estem acceptant presentacions d'articles originals. Investigadors, acadèmics, professors i experts en educació estan convidats a enviar manuscrits a la revista.

Donem la benvinguda als articles sobre (però no exclusivament):

 • Innovació educativa
 • Estratègies educatives
 • Tècniques de classe
 • Mètodes d'ensenyament
 • Disseny curricular
 • Educació basada en les TIC
 • Participació de l'alumne
 • Experiència dels estudiants
 • Formació del professorat
 • Entorns d'aprenentatge
 • Educació especial

 Podeu trobar informació completa sobre els criteris editorials, incloses les instruccions completes sobre com enviar un document, a les directrius de l'autor.

Les consultes addicionals es poden dirigir a l'editor a: ute@urv.cat

 
Publicat: 2018-02-15
 
1 - 4 de 4 elements