Sobre la revista

La revista UTE Teaching & Technology (Universitas Tarraconensis) s’edita i es publica des del grup de recerca ARGET de la Universitat Rovira i Virgili. És una revista d’accés obert, que segueix el model Open Journal System (OJS), revisada per experts (peer review) i que té com a objectiu principal la publicació de treballs de recerca, innovació i reflexió teòrica sobre l’aplicació de les tecnologies digitals en el procés educatiu amb una perspectiva de formació continuada i al llarg de la vida.

La finalitat d'UTE és contribuir al desenvolupament de les Ciències de l'Educació. En concret, el seu focus és la tecnologia educativa, amb l'objectiu de promoure la comunicació i la difusió de nous enfocaments de l'ensenyament i l'aprenentatge com a resposta als reptes de la societat digital del segle XXI. Amb un sistema de publicació continuada durant tot l'any per facilitar la visibilitat de les publicacions i amb un número monogràfic (per invitació i per crida oberta) anual que se centrarà en aquells temes que es considerin més rellevants en cada moment per a contribuir a la millora de l'àmbit de la Tecnologia Educativa.

Avisos

Call for papers monogràfic 2021

2021-06-07

Els avenços tecnològics dels últims anys d'una banda i el gran interès de el sector educatiu per innovar, a partir de metodologies que es puguin adaptar a les necessitats i característiques dels estudiants, la majoria d'elles actives, han aportat una gran quantitat de pràctiques educatives que uneixen aquests dos elements i han posat damunt la taula diversos debats al voltant.

És per això que aquest monogràfic pretén difondre estudis, aproximacions, investigacions i innovacions al voltant de les metodologies actives enriquides amb tecnologia, tant en centres educatius d'ensenyaments mitjans, com en l'educació superior o informal, des de la teoria i la pràctica, i amb especial importància a la descripció de l'experiència o innovació i l'avaluació de l'impacte en l'aprenentatge dels alumnes, sense oblidar aspectes socials, culturals, polítics i econòmics de la tecnologia aplicada a l'educació i la possible bretxa digital que pot produir en contextos o alumnes desfavorits.

Tota la informació AQUI

Llegir més sobre Call for papers monogràfic 2021

Número actual

No 2 (2022): Núm. 2 (2022)
Veure tots els números