Nota dels editors

Autors/ores

  • Carme Oriol Carazo Universitat Rovira i Virgili
  • Emili Samper Prunera Universitat Rovira i Virgili

DOI:

https://doi.org/10.17345/elop20129

Paraules clau:

folklore, literatura oral, literatura popular

Resum

El naixement de la nova revista Estudis de Literatura Oral Popular / Studies in Oral Folk Literature no s’explica sense les importants aportacions científiques realitzades per Josep M. Pujol durant els més de 30 anys dedicats a la docència i la recerca a la nostra universitat. La seva defunció, el 26 d’agost de 2012, als 65 anys d’edat, ens deixa orfes de la seva saviesa acadèmica i de la seva gran humanitat.

Josep M. Pujol va participar en el projecte de creació de la revista fins al darrer moment, aportant criteri i saviesa malgrat les dificultats que li imposava la malaltia. És per aquest motiu que hem volgut que el seu nom aparegui al pòrtic i als crèdits d’aquest primer número de la revista, al lloc que li correspon, com a director de la publicació, convençuts que aquesta és una forma visible d’agrair-li el seu mestratge i de retre-li homenatge.

Descàrregues

Les dades de descàrrega encara no estan disponibles.

Descàrregues

Publicades

31-12-2012

Com citar

Oriol Carazo, C., & Samper Prunera, E. (2012). Nota dels editors. Estudis De Literatura Oral Popular / Studies in Oral Folk Literature, (1), 9. https://doi.org/10.17345/elop20129

Número

Secció

Editorial