Entrevista a Antoni Gavaldà

Autors/ores

  • Albert Irigoyen Universitat Rovira i Virgili

DOI:

https://doi.org/10.17345/comeduc20207-28

Paraules clau:

Didàctica de les Ciències Socials, formació de mestres, treball cooperatiu, valors cooperatius.

Resum

Entrevista al doctor Antoni Gavaldà Torrents, que ha estat professor titular de Didàctica de les Ciències Socials (Departament d'Història i Història de l'Art) de la Facultat de Ciències de l’Educació i Psicologia de la Universitat Rovira i Virgili, i que ha centrat la seva carrera en la formació de mestres i en la investigació en el món de les humanitats.

Mestre de mestres, un cop arribada la jubilació, en repassem la trajectòria en una entrevista on respon a qüestions sobre el futur de l'educació i de l’ensenyament-aprenentatge de la Didàctica de les Ciències Socials. També sobre conceptes com ara treball cooperatiu i valors cooperatius, virtualització i digitalització, el món de la docència i la recerca universitària. I, encara, sobre què significa ser mestre.

Antoni Gavaldà, historiador i membre del grup d'investigació ISOCAC, és un dels fundadors de la revista Comunicació Educativa.

Descàrregues

Les dades de descàrrega encara no estan disponibles.

Descàrregues

Publicades

20-07-2021

Com citar

Irigoyen, A. (2020). Entrevista a Antoni Gavaldà. Comunicació Educativa, (33), 7–28. https://doi.org/10.17345/comeduc20207-28 (Original work published July 20, 2021)

Número

Secció

Converses

Articles similars

També podeu iniciar una cerca avançada per similitud per a aquest article.