El treball de la tècnica de cursa en educació primària: estudi comparatiu

Autors/ores

  • Sergio Valencia García

DOI:

https://doi.org/10.17345/comeduc201857-67

Paraules clau:

Tècnica de cursa, desenvolupament motriu, velocitat, educació física, alumnes.

Resum

Córrer és una de les habilitats motrius més comuna dels infants i, per tant, s’ha de posar un especial interès a ensenyar-la correctament. Actualment, la combinació d’excés d’activitat física específica i sedentarisme està creant infants desequilibrats en l’àmbit motriu. Per això que l’objectiu d’aquest estudi va ser buscar i aplicar una metodologia que permetés a l’alumnat córrer còmodament a altes velocitats i evitar l’aparició d’actituds tòxiques perjudicials per a la seva motricitat.

Per tal de veure’n els efectes es va fer un estudi comparatiu en un centre educatiu de Reus. Van participar-hi un total de 214 alumnes de cicle mitjà i superior durant un període de 6 setmanes, amb l’objectiu d’analitzar i comparar els resultats respecte a la velocitat i la coordinació de la cursa.

Descàrregues

Les dades de descàrrega encara no estan disponibles.

Descàrregues

Publicades

04-08-2020

Com citar

Valencia García, S. (2018). El treball de la tècnica de cursa en educació primària: estudi comparatiu. Comunicació Educativa, (31), 57–67. https://doi.org/10.17345/comeduc201857-67 (Original work published August 4, 2020)

Número

Secció

Articles