L’aprenentatge de la llengua anglesa a partir dels 8 anys

Autors/ores

  • M. Carme Carme Figuerola
  • Salvador Moreno

DOI:

https://doi.org/10.17345/comeduc199237-39

Paraules clau:

Didàctica de la Llengua Estrangera, Llengua Anglesa, Educació Primària.

Resum

Seguint la nova ordenació de L'Educació Primària, on s'introdueix als 8 anys l'aprenentatge d'una altra llengua, i com que durant aquest curs ens trobàvem dos especialistes d'anglès a 3er d'E.G.B, ens vam plantejar iniciar a l'escola aquesta experiència per dues raons:

- En primer lloc el treball en equip és sempre més gratificant que quan es fa de forma individual, al mateix temps que s'aprofita molt més l'experiència personal de cadascú. Així, a partir dels objectius generals trets del disseny curricular d'Ensenyament Primari, vam elaborar les unitats de programació que poguéssim preparar i portar a terme de forma global dins l'horari escolar. En la programació hem procurat incloure conceptes, procediments i valors de caràcter formatiu i prou motivadors per als nens, així com augmentar l'interès cap a altres llengües i cultures, donant, però, sempre prioritat al desenvolupament dels aspectes comunicatius i funcionals de la llengua oral.

- En segon lloc, per a nosaltres era la primera vegada que iniciàvem aquesta experiència amb nens d'aquesta edat, i per tant ens ho vam prendre amb molta il·lusió i amb la intenció d'apropar els nens a la llengua anglesa a partir del seu entorn i de les necessitats que tenen de comunicar-se.

Descàrregues

Les dades de descàrrega encara no estan disponibles.

Descàrregues

Publicades

27-12-2013

Com citar

Carme Figuerola, M. C., & Moreno, S. (2013). L’aprenentatge de la llengua anglesa a partir dels 8 anys. Comunicació Educativa, (4), 37–39. https://doi.org/10.17345/comeduc199237-39

Número

Secció

Articles

Articles similars

També podeu iniciar una cerca avançada per similitud per a aquest article.