Dolors Llopart Puigpelat: "El Rebost". Adobs, conserves, confitures i licors a Catalunya
DOI:
https://doi.org/10.17345/aec1.179-180Resum
“El Rebost” más que un libro de cocina, es una reivindicación de un área del saber popular, la conservación de alimentos, como parte de nuestro patrimonio cultural. Quien habla de la conservación de alimentos, habla también del estudio de la cocina en general o de todo aquello que hace referencia al funcionamiento interno de una casa. Es también, en términos de la autora, un homenaje a todas aquellas mujeres, que han sabido conservar este conocimiento transmitiéndolo de forma oral de generación en generación.
Descàrregues
Descàrregues
Publicades
Com citar
Número
Secció
Llicència
Els autors/ores que publiquen en aquesta revista accepten els termes següents:- Els autors/ores conserven els drets d'autor i concedeixen a la revista el dret de primera publicació de l'obra, registrada sota una llicència de reconeixement de Creative Commons (CC BY-NC-SA), que permet que se'n faci difusió reconeixent-ne l'autoria i la primera publicació en aquesta revista.
- Els autors/ores poden establir, independentment, altres disposicions contractuals que permetin la publicació de la versió publicada en aquesta revista en altres mitjans (per exemple, en un repositori institucional o en un llibre), amb el reconeixement de la publicació inicial en aquesta revista.
- Els autors/ores tenen permís per publicar la seva obra en línia i se'ls proposa de fer-ho (per exemple, en repositoris institucionals o a la seva pàgina web) abans i durant el procés de tramesa, perquè pot produir bons resultats i fer que l'obra publicada rebi més citacions (Vegeu The Effect of Open Access).