Joves, marginalitat urbana i territori a Salt: la múltiple condició estigmatitzada
Número
Secció
Articles
Publicat
2013-12-11
Resum
Amb les transformacions de la societat postfordista i la progressiva retirada dels estats de benestar, emergeixen, d’una banda, noves modalitats de transicions juvenils de bloqueig i precarietat i, de l’altra, noves formes de marginalitat urbana per efecte de tres components: l’extensió de l’atur de llarga durada i la relació precaritzada amb el treball, la relegació en barris de concentració de la pobresa i l’estigmatització territorial, dinàmiques que generen la nova marginalitat avançada. Aquest treball planteja una aproximació teòrica als condicionants i els efectes de les noves formes de marginalitat sobre els joves en determinats contextos territorials, i planteja hipòtesis respecte al microcontext de Salt.Descàrregues
Agències de suport
NoLlicència
Els autors/ores que publiquen en aquesta revista accepten els termes següents:- Els autors/ores conserven els drets d'autor i concedeixen a la revista el dret de primera publicació de l'obra, registrada sota una llicència de reconeixement de Creative Commons (CC BY-NC-SA), que permet que se'n faci difusió reconeixent-ne l'autoria i la primera publicació en aquesta revista.
- Els autors/ores poden establir, independentment, altres disposicions contractuals que permetin la publicació de la versió publicada en aquesta revista en altres mitjans (per exemple, en un repositori institucional o en un llibre), amb el reconeixement de la publicació inicial en aquesta revista.
- Els autors/ores tenen permís per publicar la seva obra en línia i se'ls proposa de fer-ho (per exemple, en repositoris institucionals o a la seva pàgina web) abans i durant el procés de tramesa, perquè pot produir bons resultats i fer que l'obra publicada rebi més citacions (Vegeu The Effect of Open Access).
Descàrregues
Les dades de descàrrega encara no estan disponibles.
Com citar
Font Redolad, J. (2013). Joves, marginalitat urbana i territori a Salt: la múltiple condició estigmatitzada. Arxiu d’Etnografia De Catalunya, 13, 91-111. https://doi.org/10.17345/aec13.91-111