Editorial

Autors/ores

  • Revista Arxiu Universitat Rovira i Virgili

DOI:

https://doi.org/10.17345/aec16.5-6

Paraules clau:

antropologia, etnografia

Resum

En aquesta ocasió a l’apartat “Articles” presentem quatre excel·lents treballs tres dels quals provenen d’investigacions fetes per estudiants de màster: Ohiane Ojeta Lesaka, Carlos Chirinos i Elisa Alegre-Agís. A l’apartat “Col.laboracions” tenim la possibilitat de gaudir dels articles escrits per Andrea Boscoboinik, Encarnación Aguilar, Santiago Amaya e Ignacio López, i, finalment, Beatriz Santamarina.

A l’apartat “Ressenyes”, el professor Joan Josep Pujadas ressenya l’obra de l’investigador Federico Bardají, Bonavista. Una biografia social i el professor Joan Prat ho fa del llibre de Jordi Roca i Marta Allué Amores lejanos. Historias de parejas transnacionales.

A “Notes de Recerca” la investigadora Natalia Alonso explica el projecte "Homes cuidadors. Reptes y oportunitats per reduir les desigualtats i afrontar les noves necessitats de cura"; i, finalment, les investigadores Montserrat Soronellas i Yolanda Bodoque presenten la seva recerca sobre les actuals iniciatives de reagrarització als espais rurals.

Descàrregues

Les dades de descàrrega encara no estan disponibles.

Publicades

2016-12-22

Com citar

Arxiu, R. (2016). Editorial. Arxiu d’Etnografia De Catalunya, (16), 5–6. https://doi.org/10.17345/aec16.5-6

Número

Secció

Editorial