A l'entorn dels cursos de formació bàsica per a la reforma de l'etapa primària

Autors/ores

  • Josep Garriga
  • Montserrat Ral
  • Maria A. Sánchez
  • Jordi Vallès

DOI:

https://doi.org/10.17345/comeduc19927-11

Paraules clau:

Formació del Professorat, Reforma Educativa, Educació Primària

Resum

Els cursos de formació bàsica per a la Reforma, dirigits als mestres de Cicle Inicial de l'escola pública i privada concertada, van començar el gener i acabaran el juliol d'aquest any. Els objectius que hom pretén aconseguir són amplis. El Departament d'Ensenyament els concreta en quatre:

- Donar a conèixer la nova orientació del sistema educatiu i les innovacions més significatives de caire psicopedagògic i estructural que introdueix.

- Afavorir el coneixement del Disseny Curricular de l'Etapa de Primària com a instrument de renovació pedagògica, de reflexió sobre els diferents continguts de l'ensenyament i de sistematització de la tasca docent.

- Donar elements per poder desenvolupar el currículum en el cicle, d'acord amb el Projecte Educatiu del Centre.

- Capacitar el professorat per contrastar la seva pràctica educativa en el Cicle Inicial amb els plantejaments psicopedagògics i didàctics de la Reforma.

Descàrregues

Les dades de descàrrega encara no estan disponibles.

Descàrregues

Publicades

27-12-2013

Com citar

Garriga, J., Ral, M., Sánchez, M. A., & Vallès, J. (2013). A l’entorn dels cursos de formació bàsica per a la reforma de l’etapa primària. Comunicació Educativa, (4), 7–11. https://doi.org/10.17345/comeduc19927-11

Número

Secció

Articles

Articles similars

També podeu iniciar una cerca avançada per similitud per a aquest article.